Listopad

Britská spisovatelka Rosie Walsh ve své knize Muž, který už nezavolal sleduje osudy Sarah a Eddieho, kteří se do sebe zamilují na první pohled. Mají pocit, že konečně potkali toho pravého a prožijí spolu krásných sedm dní. Pak ale Eddie odjíždí na plánovanou dovolenou a i když slíbí, že Sarah zavolá, nevolá a ani neodpovídá na vzkazy. Sarah tuší, že se mu muselo něco stát a že je za tím něco, co si nestihli říct.   

Není sporu o tom, jak Prospěšný česnek pro lidský organismus je. Konzumace jen jediného stroužku denně dodá organismu potřebné vitamíny a minerály a pomáhá tělu odolávat infekcím. Kniha autorky Natashi Edwards nabízí čtyřicet inspirujících receptů mnoha světových kuchyní pro každodenní použití.

Grace Humistonová byla vynikající právnička a detektivka. Díky jejímu brilantnímu myšlení se jí přezdívalo Paní Sherlock Holmes a byla první ženou v roli zvláštní vyšetřovatelky Policejního oddělení New York City. Brad Ricca napsal první biografii ženy, která se stala jednou z největších bojovníků proti zločinnosti  v době, kdy ženy neměly ani volební právo. Grace a její kolega, detektiv Julius Kron, pátrají po zmizelé dívce, i když ostatní již pátrání vzdali.

V nové knize Podej mi ruku švédské spisovatelky Tove Alsterdal pátrá Helen po okolnostech záhadné smrti své sestry Charlie, která jedné noci vypadne z balkonu svého bytu. Stopy vedou zpět do minulosti, kdy se jejich matka zamilovala do argentinského uprchlíka a zmizela. Helen je při svém pátrání konfrontována s dramatickými okolnostmi z rodinné historie.

Nová kniha oceňovaného a populárního autora literatury faktu Romana Cílka Jak šly dny, měsíce a roky vychází u příležitosti 80. výročí Mnichovské dohody. Autor se věnuje období předmnichovskému, okolnostem Mnichovské dohody a také aspektům života za druhé republiky a protektorátu.

Naposledy se ohlédni od Janelle Brown je strhující příběh o tom, že o svých blízkých zdaleka nevíme všechno a tajemství, která skrýváme, nás mohou zastihnout. Billie Flanaganová se sama vydá na horskou túru, ze které se již nevrátí a její tělo se nikdy nenajde. Manžel se uchýlí k alkoholu, z dcery vyroste samotářka. Ta má jednoho dne dojem, že matku na ulici zahlédla. Co když smrt jen předstírala? Pozůstalí se pouští do pátrání a zjišťují překvapivé události z Billiiny minulosti, kvůli kterým začínají pochybovat, že ji kdy doopravdy znali.

zpět na výpis

Co jsou cookies?

Textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují úkony, které jste na nich provedli, a preferencí (např. přihlašovací údaje, jazyka, velikost písma a jiné zobrazovací preferencí), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a přeskakovat z jedné stránky na druhou.

Dalším používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas s ukládáním souborů cookies. Více informací Méně informací